Foglalás
Bezár

Miért nálunk foglaljon?

Ne keressen a tovább az interneten: egyértelműen a honlapunkon érdemes csak szállodánkba foglalni! Össze is gyűjtöttük, hogy miért.

Legjobb ár garanciaA legjobb árakat honlapunkon találja. Erre garanciát is vállalunk! Olvassa el, mit kell tudnia a Legjobb ár garanciáról!

Törzsvendég programA Hotel&More Hűségprogramba regisztrált felhasználóként minimum 5%-al, de akár 40%-al kedvezőbb áron is foglalhat nálunk, mint más honlapokon. Belépés után azonnal elérhető a kedvezmény. Regisztráció vagy belépés.

Akciós szolgáltatásokHonlapunkon foglalásakor akciós áron foglalhat szállása mellé szolgáltatásokat. Fontos, hogy ezeket az akciós szolgáltatás árakat (pl: masszázsok, bekészítés, stb.) csak a honlapunkon, online foglalva, vagy érkezése előtt a meglévő foglalásához hozzákapcsolva érheti el. Helyszínen már csak teljes áron tudja őket megvásárolni. Más közvetítők honlapján az akciós szolgáltatás árak nem érhetőek el!

Azonnali kedvezmények, speciális ajánlatokCsak itt elérhető mennyiségi kedvezmények (3=4, 4=5), előfoglalási kedvezmények, szobakapacitástól függően Last minute kedvezmények, azonnali fizetési (non-ref) kedvezmények és mindezekhez pedig hozzáadódik a törzsvendég kedvezmény!

Állítsa össze saját csomagjátFoglalása közben válassza ki megfelelő szobát és árat majd adja hozzá az Ön által kiválasztott szolgáltatásokat, így nem csak a legjobb áron tud foglalni, de pontosan olyan csomagot állíthat össze magának, amilyent szeretne.

Hitelkártya garancia nélkül is tud foglalniFoglalási garanciáját, előlegét - ahol szükséges - fizetheti átutalással, vagy a K&H Bank online fizetési felületén is, akárcsak egy webáruházban. Nem kell elküldenie a bankkártya adatait a foglalás garantálásához.

SZÉP Kártyájával is fizethetMindhárom szolgáltató SZÉP Kártyáját elfogadjuk!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!