Foglalás
Bezár

Kúrák

Reumás megbetegedése, ízületi panasza van? Köszvénytől, idegzsábától szenved? Sérülése vagy törése volt? Agyvérzés utáni bénulás kezelésére keres megfelelő helyet? Műtét utáni rehabilitációra van szüksége?

Amennyiben igen, a Zsóry Gyógyfürdő kénes vize, a gyógyászati részleg szolgáltatásai, és az itt rendelő orvosok magas szintű szaktudása segít az Ön egészségi állapotának javításában.

A Zsóry Gyógyfürdőben lehetőség van Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott gyógykezelések igénybevételére is.

A társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések igénybevétele az alábbiak szerint történik:

  • Az orvosi rehabilitációs ellátás keretében történő gyógyfürdőellátások rendelése, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdő-ellátások kiszolgálása az 5/2004. (XI. 19.) számú, a finanszírozás pedig a 23/2007. (V.18.) számú EüM rendeletben meghatározottak szerint történik.
  • Háziorvosi beutalóra van szükség, melyen a következőket kell feltüntetni: Mezőkövesd Város Rendelőintézet Fizioterápiás Szakrendelés

Rendelés kódja: 051121403

  • Az OEP-támogatott kezelések igénybevételéhez a TAJ-kártyát minden esetben fel kell mutatni.
  • Társadalombiztosítási támogatással naptári évenként összesen két kúra rendelhető. A következő évre áthúzódó kúra a megkezdése szerinti évhez tartozik.
  • Egy kúrában legfeljebb négy különbözőfajta kezelést lehet rendelni. Az egyes fürdőgyógyászati kezelés fajtákat főszabály szerint 15 alkalomra lehet rendelni, de a rendelő orvos szakmailag indokolt esetben ettől eltérően 6-20 kezelést is rendelhet. A baleseti vagy műtéti utókezelés során a komplex fürdőgyógyászati ellátás főszabály szerint is igénybe vehető 20 alkalommal. A kúra összetétele orvosi indokok alapján, a kezelés során megváltoztatható.
  • A gyógyászati ellátások igénybevételéhez utazási költségtérítés jár az általános szabályok szerint. Az utazási utalványt a gyógyászati ellátást rendelő orvos állítja ki, majd a szolgáltatás igénybevételét követően a fürdő által kijelölt személy igazolja, illetve szükség szerint kiállítja az utalványt.
  • Amennyiben Ön a Pandora Zsóry Apartmanokban rendel szállást, és a Zsóry Gyógyfürdőben vesz igénybe gyógykezelést, kedvezményes áron foglalhat szállást.(Link az ajánlatra)
    Ebben az esetben a szállás ára nem tartalmazza a fürdő belépő árát, mert az része a gyógykúrának, így a fürdőorvos írja ki kedvezményes áron
  • A gyógykezelésekre a Zsóry Gyógyfürdőben rendelő orvosa tesz javaslatot, a kezelések időpontját is a Gyógyfürdő munkatársai határozzák meg, erre a Pandora Zsóry Apartmanoknak nincs befolyása.


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!