Foglalás
Bezár

Különleges online ajánlat ellátás nélkül

Különleges ajánlatunk akár 1 éjszakára is foglalható! Vonuljon el a mindennapok nyüzsgő forgatagától és szenteljen egy kis időt önmagára!
Érvényes: 2024. december 23.
Nem foglalható: 10.18-27, 11.1-3, 2024.12.26-2025.01.01
Éjszakák száma a csomagban: 1 éjtől foglalható
Ellátás: Ellátás nélkül
A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén, de elkerített helyen található a 18 darab igényesen kialakított apartman. A 48 m2-es kőházakban két hálószoba, nappali, konyha étkező, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC van.
Az ár tartalma:
 • szállás tágas, kényelmes apartmanokban
 • belépő a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe (az ár a wellness- és élményfürdő felárat nem tartalmazza)
 • parkolás az apartman mellett
 • Vezeték nélküli internet csatlakozás az apartmanokban
Az ár nem tartalmazza:
 • az IFÁ-t, amelynek mértéke 350 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).
További információk:
 • Apartmanjaink az érkezés napján 14:00 órától, távozás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésükre. 10.00 óra után szobahosszabbítási díjat számolunk fel, melynek mértéke 12.000,- Ft / apartman és a díj megfizetése után azon a napon 18.00 óráig van lehetőség a szobában való tartózkodásra.
 • Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég (kivéve 14 éven aluliak) törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkezéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.
  Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshelyszolgáltatást megtagadni köteles.
  Szíves együttműködését és megértését ezúton is köszönjük!
Lemondási feltételek:
 • Főszezonban és kiemelt időszakokban érkezés előtt legalább 15 nappal a lemondás díjtalan, 15 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke 1 napi ár vagy a csomagár 1 napra eső része.
 • Közép-, elő és utószezonban a lemondás érkezés előtt legalább 72 órával díjtalan, 72 órán belül a kötbér összege egy napi teljes szobaár, vagy a csomagár 1 napi része.
Fizetési feltételek:
 • A szobafoglalás garantálásához előlegfizetés szükséges, amelynek mértéke 1 napi szobaár, azaz A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha az abban feltüntetett időpontig a kért előleg beérkezik.
 • Az előleg utalásához szükséges bankszámla információk:
  Cégnév: Spa Hotel Relax Kft.
  Bankszámlaszám: 18203033-06019300-40010015
  Megjegyzés rovatba tüntessék fel:
  - A szállást foglaló vendég nevét és
  - Az érkezés időpontját
Különleges online ajánlat ellátás nélkül
/ fő / 1 éj -től
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!