Foglalás
Bezár

Pandora Zsóry Apartman

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén, de elkerített helyen található a 18 darab igényesen kialakított apartman. A 48 m2-es kőházakban két hálószoba, nappali, konyha étkező, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC van.

Az apartmanokban hatan kényelmesen elférnek. Az egyik hálószobában franciaágy, a másikban két különálló ágy, a nappaliban kihúzható kanapé van. Minden házhoz tartozik bútorozott terasz és saját parkoló. Az apartmanok télen fűthetők, nyáron klimatizálhatók. Mozgáskorlátozott vendégeinknek egy speciálisan kialakított apartman áll a rendelkezésükre közvetlenül a közösségi ház mellett.

Minden apartmanban van televízió, étkezősarok, jól felszerelt konyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, vízforraló, hat fő részére edények, étkészlet, evőeszközök, szivacs, konyharuha), a hálószobákban ágynemű, törölközők.

Minden apartmanban és a közösségi házban is ingyenes vezeték nélküli internet csatlakozás van. A közösségi házban található a recepció, bár, konferencia-terem (széksorosan 50 fő befogadására alkalmas), társalgó olvasó sarokkal. Az apartmanok és a közösségi ház nem dohányzó, dohányzásra csak a kijelölt helyen van lehetőség.

Miért válassza a Pandora Apartmanokat?



Mert a legjobb helyet választottuk az apartmanoknak!



A tizennyolc apartman a mezőkövesdi Zsóry Fürdő területén helyezkedik el, így a vendégeink a fürdő nyitva tartási ideje alatt korlátlan számú belépésre jogosultak a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe.

Mert igazi otthonokat építettünk!



A Pandora Apartmanok 48 m2-es kőházak, két hálószobával, nappalival, konyhával, zuhanykabinos fürdőszobával, külön WC-vel. Az apartmanokban hatan is kényelmesen elférnek. Az egyik hálószobában franciaágy, a másikban két különálló ágy, a nappaliban kihúzható kanapé található. Minden házhoz tartozik egy kis terasz és saját parkoló. Az apartmanok télen fűthetők, nyáron klimatizálhatók. Mozgáskorlátozott vendégeinknek egy speciálisan kialakított apartman áll a rendelkezésükre. Minden apartmanban van televízió, étkezősarok, jól felszerelt konyha (edények, evőeszközök, elektromos főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, konyharuha), a hálószobákban ágynemű, törülközők.

Mert gondoltunk a családokra!



Az apartmanok tágasak, mindenkinek van saját birodalma, de mégis együtt a család. A fürdőben mindenki talál magának kedvére való programot. Este pedig akár együtt sütögethet a család. Ha az apróságoknak babaágy, babakád, etetőszék, WC szűkítő szükséges, akkor kérjük, hogy már a foglaláskor jelezze!

Mert ez a legjobb hely a barátokkal!



Borkóstolás vagy egy jó bográcsgulyás, éjszakai fürdőzés vagy egy közös szaunázás? Kérjük, hogy előre szóljanak, és mi megszervezzük, de szívesen teszünk javaslatotokat más közös programokra is. Ha pedig társaságra vágynak, akkor várja Önöket a közösségi ház társalgója, ahol mindig van forró kávé és hideg ital.

Mert itt Matyóföldön annyi rejtett kincs várja!



Tudta-e, hogy Mezőkövesd és a matyók Mátyás királytól kapták a nevüket? És arról hallott-e, hogy színpompás népviseletük, élő hagyományaik 2012-ben bekerültek az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség listájába? Emlékszik még az amerikai burleszkfilm hőskorának csetlő-botló párosára, Stanra és Panra? A legenda szerint a vígjáték szereplői kalapjának mintája a matyó férfiak magas Bárci kalapja volt. További érdekességekről és az aktuális eseményekről, programokról Pandora blogjában olvashatnak.

Mert itt gyógyulhat is!



Onnan tudja, hogy megérkezett, érzi a Zsóry Fürdő vízének jellegzetes illatát, ami a víz magas kéntartalmának köszönhető. Az egyedülálló vízösszetétel igen sok betegség gyógyítására alkalmas. Egy hetes egészségmegőrző és két- három hetes gyógykúrákat ajánlunk reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások enyhítésére, gyógyítására, illetve sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére is. A fürdőben OEP támogatott kezeléseket is igénybe vehetnek az arra jogosultak.

És leginkább azért, mert hamisítatlan matyóföldi vendégszeretettel várjuk!



Szolgáltatásaink:



  • 18 apartman, mely télen fűthető, nyáron klimatizálható
  • ebből egy apartman akadálymentesített
  • minden apartmanhoz saját parkoló
  • reggeli ellátás igényelhető (kérjük, előre jelezze recepciónknak)
  • italcsomag bekészítés az apartmanokba igényelhető
  • recepció szolgálat 06:00-22:00 között
  • klimatizált közösségi ház recepcióval, bárral, társalgóval
  • ingyenes vezeték nélküli internet
  • konferencia-terem
  • társasjátékok
  • játékok (billiárd, darts)
  • gyermekbarát szolgáltatások (etetőszék, babaágy, babakád, gyermekülés a kerékpárra) Kérjük, igényeiket előre jelezzék!
  • kerékpárkölcsönzés
  • szakorvosi rendelés a fürdő területén
  • kedvezményes gyógy- és wellness csomagok vendégeinknek a Zsóry Strand- és Gyógyfürdőben
  • csomagmegőrzés


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!